ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Εξατομικευμένες και προσιτές λύσεις για την παραγωγή σας!  

Στην εταιρεία D & P PROJECTS ΟΕ αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση μηχανημάτων και γραμμών παραγωγής σε βιομηχανικούς χώρους.

 

Η ομάδα των μηχανικών μας και το εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας έχουν την ικανότητα και την τεχνογνωσία να διεκπεραιώσουν, αποτελεσματικά, κάθε είδους εγκατάσταση και δοκιμή λειτουργίας.

 

Έτσι, ακολουθώντας την ασφαλέστερη και ταχύτερη οδό, πραγματοποιούν εγκαταστήσεις ή μετεγκαταστάσεις ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού - νέων μηχανών και γραμμών παραγωγής.

 

 

Η πολύχρονη εμπειρία μας στις συντηρήσεις μεγάλου εύρους βιομηχανιών και η αποτελεσματική διεκπεραίωση εγκαταστάσεων βιομηχανικού εξοπλισμού μάς καθιστούν… τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας!

 

Είμαστε περήφανοι που έχουμε ως πελάτες μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα της ελληνικής βιομηχανίας. Εμπιστευθείτε κι εσείς την D & P PROJECTS ΟΕ και αφήστε μας να φροντίσουμε για όλα όσα αφορούν στο βιομηχανικό εξοπλισμό του εργοστασίου σας, διεκπεραιώνοντας κάθε είδους εγκατάσταση και δοκιμή λειτουργίας, με ταχύτητα και άψογο επαγγελματισμό!

Είμαστε στη διάθεσή σας.

Εγκαταστήσεις & μετεγκαταστάσεις ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, μηχανών & γραμμών παραγωγής.

 

Εγκαθιστούμε ολοκληρωμένες βιομηχανικές μονάδες & γραμμές παραγωγής.

 

Αποκτήστε μια σύγχρονη & ευέλικτη παραγωγική μονάδα, γίνετε… ανταγωνιστικοί και κερδοφόροι!

 

Στην εταιρεία D & P PROJECTS ΟΕ προτείνουμε λύσεις ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες σας, που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας!